UEFA'dan Avrupa açıklaması

UEFA Avrupa Ligi'ne katılacak Türk takımlarını Trabzonspor, Bursaspor ve Eskişehirspor olarak açıkladı. UEFA resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile 2012-2013 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde yer alacak takımları duyurdu. Listede Spor Toto Süper Lig'

UEFA'dan Avrupa açıklaması

UEFA Avrupa Ligi'ne katılacak Türk takımlarını Trabzonspor, Bursaspor ve Eskişehirspor olarak açıkladı.

 

UEFA resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile 2012-2013 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde yer alacak takımları duyurdu. Listede Spor Toto Süper Lig'den, Trabzonspor, Eskişehirspor ve Bursaspor bulunuyor. UEFA'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, UEFA Avrupa Ligi'ne Trabzonspor'un Play-off turundan, Bursaspor'un 3. eleme turundan, Eskişehirspor'un ise 2. eleme turundan katılacağı bildirildi.

 

UEFA Tahkim Kurulu, mali konularla ilgili Disiplin Komitesi'ne sevk edilen Beşiktaş Kulübü'ne, bir yıl Avrupa kupalarından men cezası vermişti. Kurul ayrıca daha önce verilen 500 bin avroluk cezayı 200 bin avroya düşürmüştü. Siyah-beyazlı yönetim ise CAS'a konuyla ilgili başvuruda bulunmuştu. 

 

Beşiktaş'ın UEFA'nın bu kararıyla ilgili duruşması 5-6 Temmuz tarihlerinde görülecek.

 

Bursaspor'un cezası da CAS tarafından kaldırılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor