UEFA'da yılın oyuncuları...

İlk 3'ün aday oyuncuları arasında Lionel Messi, Cristiano Ronaldo ve Franck Ribery yer alıyor. Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), 2012-2013 sezonunun en iyi oyuncusu adaylarını üçe indirdi. FIFA'nın internet sitesinde yayımlanan haberde, "2012/1

UEFA'da yılın oyuncuları...
İlk 3'ün aday oyuncuları arasında Lionel Messi, Cristiano Ronaldo ve Franck Ribery yer alıyor.
 
Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), 2012-2013 sezonunun en iyi oyuncusu adaylarını üçe indirdi.
 
FIFA'nın internet sitesinde yayımlanan haberde, "2012/13 UEFA Avrupa'nın En İyi Oyuncusu" ödülü adayı sayısının üçe indirildiği belirtildi.
 
İkinci tur oylamalarının sonunda en çok puanı toplayarak ilk 3'e kalan oyuncular, Barcelona'dan Lionel Messi, Bayern Münih'ten Franck Ribery ve Real Madrid'ten Cristiano Ronaldo oldu.
 
UEFA'ya üye federasyonların her birinden seçilen gazetecilerden oluşan jüri, yılın en iyi oyuncusunu Monaco'da 29 Ağustos 2013'te düzenlenecek UEFA Şampiyonlar Ligi grup kuraları sırasında belirleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler