UEFA'da Şiracı Fener'e Bozacı Şahit (!)

F.Bahçe’nin UEFA Tahkim Kurulu’na ‘şahit’ olarak götüreceği isimler arasında Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök de bulunuyor.Türkiye'deki yargılamadan tüm yöneticileri ceza alan, UEFA'nında şikeden 2+1 yıl Avrupa kupalarından men ettiği Fenerbahçe UE

UEFA'da Şiracı Fener'e  Bozacı Şahit  (!)

F.Bahçe’nin UEFA Tahkim Kurulu’na ‘şahit’ olarak götüreceği isimler arasında Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök de bulunuyor.

Türkiye'deki yargılamadan tüm yöneticileri ceza alan, UEFA'nında şikeden 2+1 yıl Avrupa kupalarından men ettiği Fenerbahçe UEFA'yı şıracının şaidi bozacı misali Ertuğrul Özkökle yanıltmayı deneyecek

 

UEFA Tahkim Kurulu’nda 10 Temmuz’da yapılacak kritik toplantı F.Bahçe’nin kaderini belirleyecek. Bu doğrultuda yönetim de hukuki açıdan en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyor. Başkan Aziz Yıldırım, F.Bahçe’nin suçsuzluğunu kanıtlama adına Nyon’daki duruşmaya bazı şahitler götüreceğini açıklamıştı. Bu şahitler arasında Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök’ün de bulunduğu ortaya çıktı.

Özkök’ün şahitlik edeceği konu ise Sivasspor-F.Bahçe maçı... 2011’deki maçı izlemek üzere F.Bahçe

Yönetimi ile birlikte Sivas’a giden Özkök, bir siyah poşet içinde para alışverişi yapıldığı iddiasına yanıt verecek. Özkök daha önce bu konu hakkında bir yazı kaleme almıştı.

Köşe yazısında, siyah poşetin sırrını anlatan Özkök şu ifadeleri kullanmıştı: Şimdi diyeceksin ki, polisin “teknik takiple” bile elde edemediği bu bilgileri sen nereden öğrendin. Çok basit, çünkü o gece ve ertesi gün ben de aynı oteldeydim. Sivasspor Yönetim Kurulu bir açıklama yapmış. “Çantada getirilenler protokol biletleriydi” diyor. Evet, daha uçaktan inildiği anda, protokol biletleri sorunu yaşanmaya başlandı. Çünkü İstanbul’dan son anda gelen çok sayıda Fenerbahçeli vardı ve onlar için bilet bulunamıyordu. Bu sorun, yemek sırasında da uzun uzun tartışıldı. Sonunda biletler geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor