UEFA'da karar günü!

Bordo-mavililerin Avrupa Ligi play-off ilk maçında sahasında 2-0 yendiği Rostov, bu karşılaşmada cezalı Goreux'yu oynattığı için UEFA Disiplin Komitesi'ne sevk edilmişti.UEFA bugün kararını açıklayacak. Peki UEFA, Rostov'a hükmen mağlubiyet kararı verirse

UEFA'da karar günü!

Bordo-mavililerin Avrupa Ligi play-off ilk maçında sahasında 2-0 yendiği Rostov, bu karşılaşmada cezalı Goreux'yu oynattığı için UEFA Disiplin Komitesi'ne sevk edilmişti.

UEFA bugün kararını açıklayacak. Peki UEFA, Rostov'a hükmen mağlubiyet kararı verirse ne olacak? Öncelikle Fırtına, hükmen kararı verilse dahi Rusya deplasmanında rövanşı oynayacak. UEFA ilk maçı 3-0 lık skorla tescil edecek. İlk maçta atılan goller yine Medjani ve Oscar Cardozo'ya yazılacak. Talimatlar gereği rövanş maçı da oynanacak ancak UEFA ilk karşılaşmayı Trabzonspor lehine 3-0 tescil edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor