UEFA'da işler karıştı! Yeni gelişme

UEFA resmi sitesinden yaptığı açıklama ile daha önce Avrupa Ligi'nden men edilen Sion'un Avrupa Ligi'ne geri alınabilmesi için ihtimalleri açıkladı.UEFA resmi sitesinden yaptığı açıklama ile, İsviçre mahkemelerinin UEFA Avrupa Ligi'nden ihraç edilen Sion'

UEFA'da işler karıştı! Yeni gelişme

UEFA resmi sitesinden yaptığı açıklama ile daha önce Avrupa Ligi'nden men edilen Sion'un Avrupa Ligi'ne geri alınabilmesi için ihtimalleri açıkladı.

UEFA resmi sitesinden yaptığı açıklama ile, İsviçre mahkemelerinin UEFA Avrupa Ligi'nden ihraç edilen Sion'un tekrar geri alınmasını talep etmesine cevap verdi.

UEFA, detaylı bir analizin ardından Sion'un yerine Avrupa Ligi'ne katılan Celtic'i ihraç etmeden Sion'u geri almak için bir kaç muhtemel senaryo olduğunu duyurdu.

1. İhtimal: Celtic'in bulunduğu Grup I'da oynanan bütün maçların iptali ve Sion'un bu gruba dahil edilerek 5'li gruba göre yeni bir maç programı oluşturulması. Bu maçlar 24 Kasım ve 22 Aralık'ta oynanabilir.

2. İhtimal: Sion'un yine I Grubu'na dahil edilmesi ancak bu güne kadar oynanan maçların geçerli sayılması. Ve ekstra karşılaşmaların Kasım ayı sonundan Şubat ayına kadar oynatılması.

3. İhtimal: Sion'un doğrudan gruplardan sonraki son 32 takım arasına alınması.

Ayrıntılar birazdan...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor