UEFA'da A.Yıldırım için karar günü!

Yargıtay'ın Aziz Yıldırım ve şikede adı geçen diğer kişilerle ilgili onama kararı sonrasında gözler UEFA'nın bugün Nyon'da yapacağı toplantıya çevrildi.Başkan Platini, Genel Sekreter İnfatino ve Asbaşkan Şenes Erzik'in de katılacağı toplantı 2 gün sürecek

UEFA'da A.Yıldırım için karar günü!

Yargıtay'ın Aziz Yıldırım ve şikede adı geçen diğer kişilerle ilgili onama kararı sonrasında gözler UEFA'nın bugün Nyon'da yapacağı toplantıya çevrildi.

Başkan Platini, Genel Sekreter İnfatino ve Asbaşkan Şenes Erzik'in de katılacağı toplantı 2 gün sürecek.

Türkiye'deki gelişmelerin de gündeme gelmesi beklenirken, İspanyol Disiplin Müfettişi Palacios'un karar sonrası ek rapor hazırlayıp yönetime verdiği belirtiliyor.

Palacios'un Yıldırım ile birlikte şikeden ceza alan 18 kişi için ömür boyu men cezası talep ettiği ve TFF'den yeniden yargılama yapılmasını isteyeceği ileri sürüldü. Aksi halde tüm takımlarımıza 3-5 yıl arası ceza gelebileceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor