UEFA ve TFF'den Fener'e çalım

CAS’a başvuruda bulunan UEFA ve Futbol Federasyonu, savunma sürelerinin 4 Kasım’a kadar uzatılmasını istedi.UEFA ve Futbol Federasyonu avukatlarının ortak kararı sonucu yapılan başvuru, CAS tarafından da kabul edildi. Bu karar Fenerbahçe Kulübü’ne iletild

UEFA ve TFF'den Fener'e çalım

CAS’a başvuruda bulunan UEFA ve Futbol Federasyonu, savunma sürelerinin 4 Kasım’a kadar uzatılmasını istedi.

UEFA ve Futbol Federasyonu avukatlarının ortak kararı sonucu yapılan başvuru, CAS tarafından da kabul edildi. Bu karar Fenerbahçe Kulübü’ne iletildi.

Şampiyonlar Ligi’ne alınmadığı ve mağdur olduğu gerekçesiyle UEFA ve TFF aleyhine CAS’a 45 milyon Euro’luk dava açan Fenerbahçe yönetimi, bu sürpriz gelişme üzerine bir süre daha beklemek zorunda kalacak.

Normalde önceki gün bitmesi gereken savunma süresi, 20 gün daha uzatılmış oldu. Sürenin UEFA ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından uzatılması da değişik tartışmalar yarattı.

Özellikle UEFA’nın, Sion’un durumu ile ilgili gelişmeleri izlemek amacıyla böyle bir uygulamaya gittiği ve Futbol Federasyonu’nun da bu öneriyi kabul ettiği vurgulandı.

Bu şekilde ‘Fenerbahçe, UEFA, Futbol Federasyonu, Sion ve CAS’ arasında yaşanan süreç, adeta bir taktik savaşına dönüştü. Bu arada Sion’un, CAS’a açtığı davayı geri çekmek istemesine rağmen, daha önce aynı paralelde CAS’a açmış olduğu ayrı bir davanın bulunduğu bildirildi. Bu ilk davanın CAS’ta görüleceği ifade edildi.

Yerel mahkemede davayı kazanan İsviçre temsilcisi Sion’un, taktik gereği CAS’taki ikinci davayı geri çektiği belirtildi. UEFA ve Futbol Federasyonu’nun, Sion’un açtığı ilk dava sonucuna göre strateji izleyeceği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor