UEFA Trabzonspor'u sordu!

Beşiktaş'ın hesaplarını inceleyen UEFA denetim heyetinde görevli 3 müfettiş ile 2 özel denetim uzmanının sürpriz bir kararla TFF'ye yaptıkları çıkarma Galatasaray, Trabzonspor ve Bursaspor kulüplerinde sıkıntılı bir bekleyişe neden oldu.Mali denetim için

UEFA Trabzonspor'u sordu!

Beşiktaş'ın hesaplarını inceleyen UEFA denetim heyetinde görevli 3 müfettiş ile 2 özel denetim uzmanının sürpriz bir kararla TFF'ye yaptıkları çıkarma Galatasaray, Trabzonspor ve Bursaspor kulüplerinde sıkıntılı bir bekleyişe neden oldu.

Mali denetim için gelen 5 kişilik heyetin, UEFA'dan daha önceki dönemlerde uyarılar alan Trabzonspor ve G.Saray için belge paylaşımı istediği, Bursaspor ve Beşiktaş için de TFF'nin yaptığı uygulamalar hakkında bilgi aldı.

5 kişilik UEFA heyetinin hazırlayacağı rapor sonrasında, Bursaspor'a ekstra ceza gelip gelmeyeceğinin yanı sıra Beşiktaş'ın da herhangi bir ceza alıp almayacağı değerlendirmeye tabii tutulacak. Bunun yanı sıra UEFA'nın ilerleyen dönemde TFF ile yaptığı belge paylaşımının ardından; Trabzonspor ve G.Saray'dan da savunma benzeri bilgi isteyebileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor