UEFA toplantısı ertelendi

Geçen haftaki FIFA Başkanlık seçimin de Blatter'in tekrar kazanması sonrası bu hafta sonunda oynanılacak Şampiyonlar Ligi Final karşılaşması öncesi Berlin'de toplantı kararı alan UEFA, Blatter'in dün yapmış olduğu istifa ve seçim kararı sonrası bu toplant

UEFA toplantısı ertelendi

Geçen haftaki FIFA Başkanlık seçimin de Blatter'in tekrar kazanması sonrası bu hafta sonunda oynanılacak Şampiyonlar Ligi Final karşılaşması öncesi Berlin'de toplantı kararı alan UEFA, Blatter'in dün yapmış olduğu istifa ve seçim kararı sonrası bu toplantıyı erteleme kararı aldı.

UEFA'ya bağlı 54 ülkenin başkanlarının toplanacağı ve Blatter'in tekrar seçimi kazanmasından dolayı oluşan durumu değerlendirecekleri toplantıyı UEFA Başkanı Platini yaptığı açıklama ile ertelediklerini açıkladı. UEFA Başkanı Platini yapmış olduğu açıklamada "Bu haftasonu Berlin'de yapacağımız toplantıyı ertelemenin daha uygun olacağına karar verdik. Yeni durumlar göz önüne alındığında her gün farklı bilgiler öğreniyoruz. Bu durumda her şey tam netleşsin ki bizde pozisyonumuzu alalım" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler