UEFA sifonu çekti!

UEFA'nın Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne Fenerbahçe'nin yerine Trabzonspor'un direk katılmasına karar vermesinin ardından Trabzon'da yaşanan büyük sevinç yerel gazetelerin manşetlerine de yansıdı.Karadeniz Gazetesi okuyucularına haberi manşetinden duyurdu. 1.

UEFA sifonu çekti!

UEFA'nın Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne Fenerbahçe'nin yerine Trabzonspor'un direk katılmasına karar vermesinin ardından Trabzon'da yaşanan büyük sevinç yerel gazetelerin manşetlerine de yansıdı.

Karadeniz Gazetesi okuyucularına haberi manşetinden duyurdu. 1. sayfanın tamamını ve spor sayfasını bu habere ayıran gazete şu başlıklara yer verdi. "Adalet tecelli etti. Eyyamcılara en güzel dersi UEFA verdi", "Federasyonun yapamadığını UEFA yaptı, Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nden attı.", , "UEFA Açıkça dedi ki Süper Lig'in gerçek şampiyonu Trabzonspor'dur. Şampiyonlar Ligi'ne Trabzonspor gidecek" , "İlahi Adalet UEFA'da Tecelli Etti" ve "Teşekkürler UEFA" başlıklarına yer verdi.

Karadeniz'den Günebakış Gazetesi ise haberi okuyucularına "UEFA Trabzonspor'u şampiyon ilan etti. Yaşasın Adalet", "Teşekkürler UEFA, Teşekkürler Platini", "Şampiyon" başlıklarına yer verdi.

Taka Gazetesi "İşte adalet" manşeti ile çıkarken, "Ağlama Fener, günahların bedeli" başlığı ile Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ne direk katılacağını vurguladı.

Kuzey Ekspres Gazetesi ise en ilginç başlığı atan gazetelerden biri oldu. Gazete haberi "UEFA sifonu çekti" başlığı ile duyurdu.

Karadeniz'de İlkhaber Gazetesi ise haberi "Emir büyük yerden" başlığı ile kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor