UEFA Şampiyon Trabzonspor diyecek mi?

UEFA Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçe'ye 2+1 şike soruşturması sonucunda verdiği 2+1 yıl men cezasını UEFA Tahkim Kurulu 2 yıla indirmişti. Daha sonra CAS'a  başvurarak savunma yapan Fenerbahçe erken yargılama isteyerek kararı beklemeye başlamıştı.CAS'tan b

UEFA Şampiyon Trabzonspor diyecek mi?

UEFA Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçe'ye 2+1 şike soruşturması sonucunda verdiği 2+1 yıl men cezasını UEFA Tahkim Kurulu 2 yıla indirmişti. Daha sonra CAS'a  başvurarak savunma yapan Fenerbahçe erken yargılama isteyerek kararı beklemeye başlamıştı.

CAS'tan bugün öğlen saatlerinde yaptığı açıklama ile UEFA Tahkim kurulunun verdiği 2 yıl Avrupa kupalarından cezasını onadı. 

CAS'ın kararı onamasının ardından UEFA yetkililerinin yarın bir toplantı yapması bekleniyor. Bu toplantıda kararın nezaman uygulamaya konulacağı, sürecin nasıl işleyeceği ve diğer önemli detayların görüşülmesi bekleniyor.

Bu görüşme sonrası yapılacak olan açıklamada CAS'ın verdiği kararın ardından şampiyonluğu tescillenmiş olan Trabzonspor'la ilgili 2010-2011 sezonunun Şampiyonunun Trabzonspor olduğu yönünde bir ibare yer alabileceği öğrenildi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor