UEFA perşembe açıklayacak mı?

UEFA'nın perşembe günü çok kritik bir açıklama yapması bekleniyor...UEFA'nın alacağı kararlara göre 2018'den itibaren milli takımlar için, "Uluslar Ligi" adı altında yeni bir lig kurulacak ve şike ile mücadelede çok daha sert yaptırımlar uygulanacak.54 üy

UEFA perşembe açıklayacak mı?

UEFA'nın perşembe günü çok kritik bir açıklama yapması bekleniyor...

UEFA'nın alacağı kararlara göre 2018'den itibaren milli takımlar için, "Uluslar Ligi" adı altında yeni bir lig kurulacak ve şike ile mücadelede çok daha sert yaptırımlar uygulanacak.

54 üye ülkenin temsilcilerinin katılacağı toplantıda yeni kararların kabul edileceğine neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Ulusal Lig'in milli takımların hazırlık maçları yerine geleceği ve Dünya Kupası ile Avrupa Şampiyonası'ndan sonra üçüncü büyük futbol turnuvası olacağı söyleniyor...

UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino, çarşamba günü medya mensuplarına yaptığı açıklamada toplantının, "Avrupa futbolunda bir dönüm noktası" olacağını belirtmişti.

UEFA'nın bu çok kritik toplantısı Kazakistan'ın "futüristik" Astana şehrinde yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor