UEFA müfettişi adliyede!

UEFA Disiplin Başmüfettişi Pierre Cornu, futbolda şike iddialarına ilişkin bilgi almak üzere Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne geldi.Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne Çırağan Caddesi üzerindeki savcı ve hakimlerin kullandığı kapıdan Türkiye Futbol Feder

UEFA müfettişi adliyede!

UEFA Disiplin Başmüfettişi Pierre Cornu, futbolda şike iddialarına ilişkin bilgi almak üzere Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne geldi.

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne Çırağan Caddesi üzerindeki savcı ve hakimlerin kullandığı kapıdan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Lütfi Arıboğan ile giriş yapan UEFA Disiplin Başmüfettişi Pierre Cornu, daha sonra savcılık katına çıktı.

Cornu'nun futbolda şike iddialarına ilişkin soruşturmayı yürüten özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk ile görüşmesi bekleniyor.

RAPOR ÇOK KRİTİK

Platini’nin talimatı ile İstanbul’a gelen UEFA temsilcisinin Berk’ten alacağı rapor ise Avrupa’da ülkemizi temsil eden kulüplerimizi yakından ilgilendirecek. Savcı Berk’in vereceği bilgiye göre kulüplerin Avrupa Kupaları’ndan ihraç edilmesinin bile gündeme gelebileceği öğrenildi.

AYDINLAR EŞLİK EDECEK

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne geldi

Aydınlar, Savcı Berk'le görüşmek üzere İstanbul'a gelen UEFA temsilcisi Pierre Cornu'ya eşlik edecek.

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne Çırağan Caddesi üzerindeki savcı ve hakimlerin kullandığı kapıdan giriş yapan Aydınlar, basın mensuplarının açıklamada bulunup bulunmayacağı yönündeki soruları üzerine ''Açıklama yapacak bir şey yok'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor