UEFA kongresinde protesto

 İstanbul'da düzenlenen 36. UEFA Olağan Kongresi'nin yapıldığı İstanbul Kongre Merkezi çevresinde toplanan bir grup Devrimci Spor Emekçileri Sendikası (Spor Emek-Sen) üyesi İsrail'i protesto etti.  Spor Emek-Sen üyeleri yaptığı açıklamada UEFA'nın aldığı

UEFA  kongresinde protesto

 

İstanbul'da düzenlenen 36. UEFA Olağan Kongresi'nin yapıldığı İstanbul Kongre Merkezi çevresinde toplanan bir grup Devrimci Spor Emekçileri Sendikası (Spor Emek-Sen) üyesi İsrail'i protesto etti. 
 
Spor Emek-Sen üyeleri yaptığı açıklamada UEFA'nın aldığı karar neticesinde uluslararası spor müsabakaları ve organizasyonlarının İsrail'de düzenlenmemesini, İsrail'in komşu ülkelere tutumundan dolayı bu organizasyonların iptal edilmesini istedi. Sendika üyeleri, gerekirse Türkiye'nin de karşı tavır olarak UEFA tarafından İsrail'de düzenlenecek olan spor organizasyonlarına katılmamasını talep etti. 
 
Devrimci Spor Emekçileri Sendikası'nın yaptığı protesto eyleminde açtığı, "Yaşasın sporda halkların dayanışması, UEFA işgalciler ve emperyalizme hizmet etme, Avrupa Şampiyonası İsrail'de oynanmasın" pankartları dikkat çekti. 
 
Spor Emek-Sen üyeleri yaptığı açıklamanın ardından olaysız bir şekilde dağıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor