UEFA Kongresi Başladı

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği UEFA'nın 36. yıllık olağan kongresi bugün İstanbul'da yapılacak. Kongrede Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, FIFA Başkanı Sepp Blatter ve UEFA Başkanı Michel Platini konuşma yapacak.Avrupa Futbol Federasyonları Birliği UEF

UEFA Kongresi Başladı

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği UEFA'nın 36. yıllık olağan kongresi bugün İstanbul'da yapılacak. Kongrede Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, FIFA Başkanı Sepp Blatter ve UEFA Başkanı Michel Platini konuşma yapacak.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği UEFA'nın yıllık olağan kongresi bugün İstanbul'da yapılacak. Kongrede Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, FIFA Başkanı Sepp Blatter ve UEFA Başkanı Michel Platini ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören konuşma yapacak.

Türkiye, 34 yıl aradan sonra bir UEFA kongresine ev sahipliği yapacak. İstanbul Kongre Merkezi'ndeki toplantı saat 9:30'da başladı. 

Kongre sonrası, saat 14:30'da UEFA Başkanı Platini, UEFA Genel Sekreteri Infantino ile birlikte basın toplantısı düzenleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor