UEFA kararları duyurdu!

UEFA Disiplin Kurulu Fenerbahçe, Beşiktaş ve Steaua Bükreş hakkındaki kararlarını açıkladı. UEFA Disiplin Kurulu Beşiktaş’a 1 yıl men cezası verilirken, Fenerbahçe kulübüne ise 1 yılı ertelemeli 3 yıl ceza verildi.UEFA’nın resmi internet sitesinden yapıla

UEFA kararları duyurdu!

UEFA Disiplin Kurulu Fenerbahçe, Beşiktaş ve Steaua Bükreş hakkındaki kararlarını açıkladı. UEFA Disiplin Kurulu Beşiktaş’a 1 yıl men cezası verilirken, Fenerbahçe kulübüne ise 1 yılı ertelemeli 3 yıl ceza verildi.
UEFA’nın resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, "Beşiktaş 2013/2014 UEFA Avrupa Kupası’nda yer almayacak. Fenerbahçe 2013/14 sezonu Şampiyonlar Ligi Kupası da dahil katılmaya hak kazandığı önümüzdeki 3 UEFA kulüp müsabakasında yer alamayacak. 3. sezon için verilen ceza 5 yıl gözetim altında tutulacak takım için şartlı olarak ertelenecek. Romanya temsilcisi Steaua Bükreş’e ise 5 yıl gözetim altında tutulacak" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler