UEFA ilk sinyali verdi!

UEFA yönetimi, 2020’ye aday olmayı planlayan bazı ülkelerin varlığı ve Türk futbolundaki belirsizliği gerekçe göstererek, önceki gün sona eren resmi başvuru süresini uzattı ve şikeyi cezalandırmayan TFF'ye karar öncesi aba altından sopayı gösterdi. UEFA’n

UEFA ilk sinyali verdi!

UEFA yönetimi, 2020’ye aday olmayı planlayan bazı ülkelerin varlığı ve Türk futbolundaki belirsizliği gerekçe göstererek, önceki gün sona eren resmi başvuru süresini uzattı ve şikeyi cezalandırmayan TFF'ye karar öncesi aba altından sopayı gösterdi.

 

UEFA’nın bu büyük turnuvaya ev sahipliği yapmaya niyetlenen bazı büyük Avrupa ülkelerinin varlığı nedeniyle de böyle bir karar aldığı ileri sürüldü.

 

Hatırlanacağı üzere Türkiye Futbol Federasyonu resmi başvuru süresinin sona ereceği önceki gün organizasyona aday tek ülke iken, öğle saatlerinde İrlanda-Galler-İskoçya ortaklığı başvuru yapmış, son anlarda ise Gürcistan adaylığını duyurmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor