UEFA hakem triosunu değiştirdi

Hakem atamalarıyla ilgili ilginç bir kararın altına imza atan UEFA, daha önce orta hakemlerden oluşan dördüncü hakemlerin bu sezon itibariyle yan hakemlerden oluşmasına karar verdi.  UEFA, 2012 – 2013 futbol sezonu öncesi hakem atamalarında ilginç bir kar

UEFA hakem triosunu değiştirdi

Hakem atamalarıyla ilgili ilginç bir kararın altına imza atan UEFA, daha önce orta hakemlerden oluşan dördüncü hakemlerin bu sezon itibariyle yan hakemlerden oluşmasına karar verdi.

 

 

UEFA, 2012 – 2013 futbol sezonu öncesi hakem atamalarında ilginç bir karara imza attı. Çizgi hakemi uygulamasına devam kararı alan UEFA, ilginç bir değişime giderek bugüne kadar orta hakemlerden oluşan 4. Hakemlerin bu sezondan itibaren yardımcı hakemlerden oluşmasına karar verdi.

 

UEFA aldığı bu kararı ve gerekçesini ülke federasyonlarına bildirdi. UEFA’nın çizgi hakemleriyle birlikte bugüne kadar maçlara atanan 6 hakemin 4’ünün orta 2’sinin hakem olmasından oluşan dengesizliği ortadan kaldırarak her maça 3 orta 3 yan hakem atamış olacak.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor