UEFA formaları belirledi!

UEFA, kuralları gereği kurallar gereği Şampiyonlar Ligi gruplarında oynanacak olan üçüncü maçlarda takımların giyecekleri formaları belirleyerek kulüplere bildirdi.Buna göre Trabzonspor, CSKA Moskova ile oynayacağı karşılaşmada beyaz forma, mavi şort ve b

UEFA formaları belirledi!

UEFA, kuralları gereği kurallar gereği Şampiyonlar Ligi gruplarında oynanacak olan üçüncü maçlarda takımların giyecekleri formaları belirleyerek kulüplere bildirdi.

Buna göre Trabzonspor, CSKA Moskova ile oynayacağı karşılaşmada beyaz forma, mavi şort ve beyaz çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise sarı forma, siyah şort ve sarı çorapla sahada yer alacak.

Trabzonspor'un rakibi CSKA'nın müsabaka kitleri ise kırmızı-mavi çubuklu forma, mavi şort ve mavi çorap olarak tespit edildi. Rus takımının kalecisi ise karşılaşmada su yeşili forma, şort ve çorapla görev yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler