UEFA, Fenerbahçe'yi reddetti

Fenerbahçe Kulübü, takımın bu akşam deplasmanda Rusya’nın Spartak Moskova ile oynayacağı maça Gaziantep’te yaşanan olaylar nedeniyle siyah bantla çıkmak için UEFA’ya başvuru yaptı ama bu istek reddedildi. Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off ilk tur

UEFA, Fenerbahçe'yi reddetti

Fenerbahçe Kulübü, takımın bu akşam deplasmanda Rusya’nın Spartak Moskova ile oynayacağı maça Gaziantep’te yaşanan olaylar nedeniyle siyah bantla çıkmak için UEFA’ya başvuru yaptı ama bu istek reddedildi.

 

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off ilk tur maçında bu akşam deplasmanda Rusya’nın Spartak Moskova takımı ile karşılaşacak.

Sarı-lacivertli kulüp, dün akşam Gaziantep’te yaşanan çirkin olaylar nedeniyle maça kolunda siyah bant ile çıkmak için UEFA’ya başvuru yaptı ancak gelen cevap 5 yıl öncekiyle aynı oldu.

UEFA, Fenerbahçe Kulübü’nün bu isteğini "Sportif bir aktivite değil" diyerek reddetti.

 

UEFA, 2007’DE DE REDDETMİŞTİ

Tarih: 13 Ekim 2007… 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçında deplasmanda Moldova ile 1-1 berabere kalan A Milli Takımımız, karşılaşma öncesinde, Şırnak'ta hayatını kaybeden 15 şehit için UEFA'ya önce "Oyuncular maça siyah forma ile çıksınlar" teklifinde bulundu. UEFA'nın bu teklifi reddetmesinden sonra Türkiye Federasyonu'nun yeni isteği "Maça kolumuzda siyah bant ile çıkalım" oldu. Ancak UEFA bu teklifi de kabul etmedi. A Milli Futbol Takımımız, 1-1 sona eren Moldova maçında sahaya düz kırmızı forma ile çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor