'UEFA FB'yi değil bizi alacak'

Trabzonspor, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da UEFA'nın Fenerbahçe yerine kendilerini Şampiyonlar Ligi'ne alacağına inanıyor. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Bakarsın UEFA bu yıl da tıpkı geçen yıl olduğu gibi Fenerbahçe'nin yerine bizi Şampiyonlar Li

'UEFA FB'yi değil bizi alacak'

Trabzonspor, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da UEFA'nın Fenerbahçe yerine kendilerini Şampiyonlar Ligi'ne alacağına inanıyor.

 

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Bakarsın UEFA bu yıl da tıpkı geçen yıl olduğu gibi Fenerbahçe'nin yerine bizi Şampiyonlar Ligi'ne çağırır" sözleriyle bu beklentiyi dile getirdi.

 

Trabzonspor'da bir yandantransfer çalışmaları sürerken diğer yandan camia UEFA'nın Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarına katılıp katılmayacağı ile ilgili vereceği karara odaklandı.

 

UEFA'nın geçen yıl şike süreci nedeniyle Fenerbahçe'nin yerine Trabzonspor'u Şampiyonlar Ligi'ne çağırmasının ardından Trabzonspor cephesinde bu yıl da aynı beklenti oluştu.

 

UEFA'nın geçtiğimiz gün Galatasaray ve Trabzonspor'a gönderdiği Avrupa kupalarına katılabilecekleri yönündeki evrak Trabzonspor cephesinde 'temiz kağıdı' olarak algılandı. UEFA'nın Fenerbahçe'yi beklemeye almasıyla Şampiyonlar Ligi kapılarının yeniden kendilerine açılacağı görüşünü savunan bordo - mavili yöneticiler, "UEFA'nın Galatasaray ve bize gönderilen yazıyı Fenerbahçe'ye göndermemesi manidar" dediler.

 

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener de, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'nin durumuna göre bu yıl da UEFA'nın bizi Devler Ligi'ne çağırma ihtimali var. Yeni sezonla ilgili her türlü çalışmayı yapıyoruz. Bakarsın UEFA geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Fenerbahçe'nin yerine bizi Şampiyonlar Ligi'ne çağırır" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor