UEFA'dan Türkiye'ye Saat ayarı

UEFA’dan Türkiye’ye Rusya formülü

UEFA'dan Türkiye'ye Saat ayarı
UEFA’dan Türkiye’ye Rusya formülü
Türkiye'de kış saati uygulamasının kalkması, Avrupa maçları için soru işareti doğurdu. Oluşacak olan saat farkından dolayı gece yarısı bitecek olan mücadelelere UEFA düzenleme getiriyor. Türkiye iç saha maçlarını Rusya gibi erken saatte oynayacak.

Türkiye’de kış saati uygulamasının kaldırılması, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının çok geç saate kaymasına sebep olacak. Basketbolu da etkileyecek bu uygulamaya karşı UEFA ve FIBA harekete geçti.

UEFA ile aramızdaki zaman farkı 3 saate çıktı. Alınacak yeni önleme göre Türkiye’ye Rusya modeli uygulanacak. Türk takımları iç sahada oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçlarını 19:00’da, UEFA Avrupa Ligi maçlarını ise 18:00 ve 20:05’te oynayacak. Böylece maçların bitiminin ertesi güne sarkmasının önüne geçilecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler