UEFA ceza yağdırdı!

UEFA Disiplin Kurulu Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda 17 Eylül'de İtalya'da oynanan Roma - CSKA Moskova maçında Rus taraftarların yaptığı ırkçı söylem ve hareketler, tribün olayları ve meşalelerin yakılıp sahaya atılması nedeniyle konuk ekibe ceza yağdırdı.UE

UEFA ceza yağdırdı!

UEFA Disiplin Kurulu Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda 17 Eylül'de İtalya'da oynanan Roma - CSKA Moskova maçında Rus taraftarların yaptığı ırkçı söylem ve hareketler, tribün olayları ve meşalelerin yakılıp sahaya atılması nedeniyle konuk ekibe ceza yağdırdı.

UEFA'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Disiplin Kurulu'nun verdiği kararlar açıklandı. CSKA Moskova'ya taraftarlarının neden olduğu olaylar nedeniyle 3 Avrupa kupası maçında seyircisiz oynama cezası gelirken, 200 bin avro da para cezası verildi.

Bu cezaya ek olarak CSKA Moskova'nın deplasmanda oynayacağı 2 Şampiyonlar Ligi maçında Rus ekibinin bilet satışı yapmasının yasaklandığı açıklandı.

DNIPRO'YA DA CEZA GELDİ

UEFA Disiplin Kurulu, 2 Ekim'de UEFA Avrupa Ligi G Grubu'nda F Grubu'nda Inter'le karşı karşıya gelen Dnipro'ya taraftarının ırkçı davranışları ve meşale yakması gerekçesiyle 1 maçlık tribün kapatma cezası verdi. Bu cezanın gerçekleşeceği maçta B Blok 41 numarası bölümde "No to Rasicm(Irkçılığa Hayır!" sloganının yer aldığı pankartın asılmasının da yaptırıma dahil edildiği açıklandı.Bu cezaya ek olarak Ukrayna ekibine 24 bin avro para cezası verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler