UEFA: Bu formayı giyeceksiniz!

UEFA, Trabzonspor ve tüm Şampiyonlar Ligi ekiplerine özgü olarak yaptığı forma uygulamasını bordo-mavili ekibe de uyguladı.Trabzonspor Kulübü de Resmi İnternet Sitesi'nden yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "UEFA, kuralları gereği kurallar gereği Şampiy

UEFA: Bu formayı giyeceksiniz!

UEFA, Trabzonspor ve tüm Şampiyonlar Ligi ekiplerine özgü olarak yaptığı forma uygulamasını bordo-mavili ekibe de uyguladı.

Trabzonspor Kulübü de Resmi İnternet Sitesi'nden yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "UEFA, kuralları gereği kurallar gereği Şampiyonlar Ligi gruplarında oynanacak olan ikinci maçlarda takımların ve hakemlerin giyecekleri formaları belirleyerek kulüplere gönderdi.

Buna göre takımımız Lille ile oynayacağı karşılaşmada çubuklu forma, bordo şort ve bordo çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise sarı forma şort ve çorapla sahada yer alacak.

Rakibimiz Lille’nin müsabaka kitleri ise beyaz forma, beyaz şort ve çorap olarak tespit edildi. Fransız takımının kalecisi ise karşılaşmada yeşil forma, beyaz şort ve çorapla görev yapacak.

Ayrıca müsabakanın hakemleri de siyah forma, siyah şort ve çorapla karşılaşmayı yönetecekler.

Söz konusu kıyafetlere son onay maç günü gerçekleştirilecek organizasyon toplantısında verilecek"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor