UEFA bir soruşturma daha açtı!

Get French Football'ın haberine göre Monaco Kulübü, UEFA tarafından Finansal-Fair Play kurallarını ihlal ettiği olasılığı nedeniyle soruşturma açtı. İki sene önce Rus işadamı tarafından satın alınan ve 2. Lig'den Fransa Ligue 1'e yükselen Monaco Kulübü o

UEFA bir soruşturma daha açtı!
Get French Football'ın haberine göre Monaco Kulübü, UEFA tarafından Finansal-Fair Play kurallarını ihlal ettiği olasılığı nedeniyle soruşturma açtı.
 
İki sene önce Rus işadamı tarafından satın alınan ve 2. Lig'den Fransa Ligue 1'e yükselen Monaco Kulübü o dönemde yaptığı flaş transferlerle adını duyurmuştu.
 
Özellikle Falcao'yu transfer ederek adından sıkça söz ettiren kulüp, mali sorunlarından da dolayı son transfer döneminde ise gönderdiği oyuncularla gündeme gelmişti. Monaco, James Rodriguez'i Real Madrid'e satıp, Radamel Falcao'yu da Manchester United'a kiralamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler