UEFA Başmüfettişi İstanbul'da

UEFA Disiplin Başmüfettişi İstanbul'a geldiSavcı Mehmet Berk ile bir araya gelecek olan UEFA Disiplin Başmüfettişi Pierre Corno, İstanbul'a geldi.

UEFA Başmüfettişi İstanbul'da

UEFA’nın disiplin başmüfettişi Pierre Corno İstanbul Adliyesi'nde bilgi aldı. Futbol Federasyonu Başkanı Aydınlar, UEFA yetkilisinin soruşturmanın cezai yönüyle ilgili bilgi aldığını söyledi.

UEFA’nın disiplin başmüfettişi Pierre Cornu, futbolda şike soruşturmasıyla ilgili bilgi almak üzere adliyeye geldi.

Cornu saat 16.20’de Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne geldi. Pierre Cornu’ya Futbol Federasyonu Başkanvekili Lütfi Arıboğan eşlik etti.
Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne Çırağan Caddesi üzerindeki savcı ve hakimlerin kullandığı kapıdan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Lütfi Arıboğan ile giriş yapan UEFA Disiplin Başmüfettişi Pierre Cornu, daha sonra savcılık katına çıktı.

Aydınlar'dan açıklama

Toplantı sonrasında UEFA Disiplin Başmüfettişi Pierre Cornuile birlikte adliyeden ayrılan TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar UEFA yetkilisinin soruşturmanın cezasi yönüyle ilgili bilgi aldığını söyledi: "Bilgi sahibi olmak istediklerini söylediler. UEFA el koydu diyemeyiz. Hala TFF'nin yürüttüğü bir soruşturma. Sadece bilgi aldılar. Bir rapor hazırlamak için gelmediler" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler