UEFA Başkanı koruma istiyor

Son zamanlarda Sion Kulübü ile UEFA arasında yaşanan hukuki kriz, UEFA Başkanı Michel Platini'yi farklı çözüm arayışlarına ittiİsviçre ekibinin Avrupa Ligi'nden ihraç edilmesinin ardından konuyu yerel mahkemeye taşımasından rahatsızlık duyan Platini konuy

UEFA Başkanı koruma istiyor

Son zamanlarda Sion Kulübü ile UEFA arasında yaşanan hukuki kriz, UEFA Başkanı Michel Platini'yi farklı çözüm arayışlarına itti

İsviçre ekibinin Avrupa Ligi'nden ihraç edilmesinin ardından konuyu yerel mahkemeye taşımasından rahatsızlık duyan Platini konuyla ilgili Avrupa Komisyonu ile görüştüğünü belirterek bir takım açıklamalar yaptı.

La Gazzetta dello Sport'a konuşan Platini, "Kulüplerin bizi mahkemeye taşıyacağını biliyorum. İhraç edildiklerinde bu yapacakları ilk şeydir. Benim Avrupa Komisyonu Başkanı Manuel Barroso'ya giderek koruma talebinde bulunmamın sebebi de buydu. Barroso'ya eğer benim futbol için yaptıklarıma inanıyorsan, beni koruman gerekir, aksi takdirde işler zorlaşacak dedim. Eğer ihraç edilmiş bir kulüp zararı için 10 milyon euro talep ederse ve bu durumda olan 10 tane kulüp varsa ne olacak diye sordum. Kendisi bu konuyla ilgileneceğini söyledi" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor