UEFA Aziz Yıldırım'ı YAKACAK!

2010-2011 sezonunda şampiyon Trabzonspor'un kupasını şikeyle elinden alan Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım UEFA'dan büyük bir ceza alması gündemde.Şikeye karışması sebebiyle F.Bahçe'ye "2 yıl Avrupa'dan men" cezası veren UEFA'nın, bununla ilgili gerekçeli

UEFA Aziz Yıldırım'ı YAKACAK!

2010-2011 sezonunda şampiyon Trabzonspor'un kupasını şikeyle elinden alan Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım UEFA'dan büyük bir ceza alması gündemde.

Şikeye karışması sebebiyle F.Bahçe'ye "2 yıl Avrupa'dan men" cezası veren UEFA'nın, bununla ilgili gerekçeli kararını hazırladığı, kararda UEFA'dan ceza alanların 10 yıl süreyle spordan men edilmesi gibi bazı detayların yer aldığı ileri sürüldü.

Gerekçeli kararın ortaya çıkaracağı yeni durumun Aziz Yıldırım'ın elini kolunu bağlayacağı belirtildi.

UEFA ve CAS'ın açıkça şike yapıldığını söylemesine rağmen her seferinde haklı çıkmaya çalışan Yıldırım'ın, bu yeni gelişmeden uzun süredir haberdar olduğu da iddialar arasında yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor