UEFA, Aydınlar'dan ne istedi?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve beraberindeki heyetin, UEFA yetkilileri ile yaptığı toplantı sona erdi.Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Nyon'da kendisine katılan TFF yönetim kurulu üyesi Yunus Egemenoğlu ve Baş Huk

UEFA, Aydınlar'dan ne istedi?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve beraberindeki heyetin, UEFA yetkilileri ile yaptığı toplantı sona erdi.

Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Nyon'da kendisine katılan TFF yönetim kurulu üyesi Yunus Egemenoğlu ve Baş Hukuk Müşaviri İlhan Helvacı, UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino ve Cornu'nun yerine dosyayı üstlenen Aleys Bell ile görüştü.

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, UEFA yetkilileriyle yaptıkları görüşmede, 26 Ocak'ta yapılacak olağanüstü genel kurulla ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduklarını söyledi.

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, İsviçre'nin Nyon kentinde, UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino ve UEFA Hukuk İşleri Uzmanı Alasdair Bell ile yaptıkları, 1.5 saat süren görüşmelerin olumlu geçtiğini kaydederek, Türk basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Çok kısa bir açıklama yapan Aydınlar, ''26 Ocak'ta yapacağımız olağanüstü genel kurulla ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. UEFA'nın bu konudaki beklentilerini aldık. Bu beklentilerin karşılanmaması halinde uygulanacak müeyyideler nelerdir, bunları konuştuk'' dedi.

Aydınlar, UEFA ile ilişkilerinin gayet iyi olduğunu belirterek, ilişkilerinin karşılıklı güven esasına dayandığını ifade ederek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler