UEFA Avrupa Ligi’nde eşleşmeler belli oldu

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final maçları bugün çekilen kura ile belli oldu. Fenerbahçe'yi eleyen Portekiz ekibi Braga, Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile eşleşti. İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Merkezi'nin ev sahipliği yaptığı kura çekimini, UEFA Müsabaka

UEFA Avrupa Ligi’nde eşleşmeler belli oldu

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final maçları bugün çekilen kura ile belli oldu. Fenerbahçe'yi eleyen Portekiz ekibi Braga, Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile eşleşti.

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Merkezi'nin ev sahipliği yaptığı kura çekimini, UEFA Müsabaka Direktörü Giorgio Marchetti ve İtalyan eski futbolcu Gianluca Zambrotta gerçekleştirdi. Portekiz temsilcisi Braga, Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsik ile eşleşirken, kupanın favorilerinden Alman temsilcisi Borussia Dortmund'un rakibi ise İngiliz ekibi Liverpool oldu.

Avrupa Ligi'nde ilk maçlar 7 Nisan'da, rövanşlar ise 14 Nisan'da oynanacak. Final ise 18 Mayıs'ta İsviçre'nin Basel kentinde yapılacak.

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final eşleşmeleri şöyle:

Braga - Shakhtar Donetsk

Villarreal - Sparta Prag

Athletic Bilbao - Sevilla

Borussia Dortmund - Liverpool

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor