"Ucuz penaltı" isyanı ve "İlk kez" mesajı!

Okan Buruk'un açıklamaları şöyle;"Maçın sonunda üzüldük ama güzel bir maç oldu, hedefimiz de güze futboldu. Kazanmak için geldik açıkçası, maçı berabere bitirelim az gol yiyelim düşüncemiz olmadı. 2 forvetle oynadık zaten, oyuncularımın iyi niyeti, perfor

"Ucuz penaltı" isyanı ve "İlk kez" mesajı!

Okan Buruk'un açıklamaları şöyle;

"Maçın sonunda üzüldük ama güzel bir maç oldu, hedefimiz de güze futboldu. Kazanmak için geldik açıkçası, maçı berabere bitirelim az gol yiyelim düşüncemiz olmadı. 2 forvetle oynadık zaten, oyuncularımın iyi niyeti, performansı taktik anlayışı iyiydi. 3-4 net pozisyona da girdik ve güzel bir maç oldu". 

"Hakemlere destek veriyorum ama keşke bizim kadar hakemler de cesur olsa. Ucuz bir penaltı ile emeğimiz elimizden alınıyor. Öyle gördüler, saygı duyuyorum ama ben 20 milyon TL'ye bir takım kuruyorsam, karşımdaki rakip en az 10 katsa ve ona destek olunuyorsan, bu beni üzüyor. 1. dakikadan kalecime zaman geçirme diyor, futbol hayatımda ilk kez gördüm, bunlar üzüyor bizi. Kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum. Biz işimize konsantre olacağız. Öncelilke ligde seyir zevki olan maçlar olmuyor, bugün bunu izlettik. Fenerbahçe'yi de tebrik ederim, iyi niyetliydiler kazanmak için mücadele ettiler, İsmail hocayı da tebrik ederim. İki taraf içinde umarım bundan sonrası daha iyi olur". 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler