Üç maç aradan sonra yüzler gülüyor

Spor Toto İkinci Lig Kırmızı Grupta alt sıralardan uzaklaşabilmek için çaba sarf eden Giresunspor, üç maçlık aradan sonra kazanmayı bildi.En son galibiyetini ligin 21'inci haftasında sahasında Çankırıspor karşısında alan Giresunspor, ardından oynadığı Tep

Üç maç aradan sonra yüzler gülüyor

Spor Toto İkinci Lig Kırmızı Grupta alt sıralardan uzaklaşabilmek için çaba sarf eden Giresunspor, üç maçlık aradan sonra kazanmayı bildi.

En son galibiyetini ligin 21'inci haftasında sahasında Çankırıspor karşısında alan Giresunspor, ardından oynadığı Tepecikspor ve Fethiyespor'a mağlup oldu, Turgutluspor ile golsüz berabere kaldı. Giresunspor saha ve seyircisi önünde oynadığı ve 2-1 kazandığı Güngörenspor maçının ardından umut tazelemiş oldu.

PENBE: "HEDEF PUANIN İLK AYAĞINI KAZANDIK"

Giresunspor teknik direktörü Ergün Penbe, psikolojik baskı altında çıktıkları Güngörenspor maçıyla birlikte 3 haftada 7 puan hedeflediklerini belirterek şunları söyledi:

"Hedef puanın ilk ayağını 3 puanla kapattık. Şimdi önümüzde kritik 2 maç daha kaldı. Bu müsabakalardan da istediğimiz sonuçları çıkartabilirsek Giresunspor'un ligde kalacağına inanıyorum."

Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Bozüyükspor karşılaşmasının Güngörenspor müsabakasından daha zor ve daha çekişmeli geçeceğini vurgulayan Ergün Penbe, bu maçın da kendileri açısından büyük önem taşıdığını dile getirirken şöyle dedi:

"Rakibimiz de tıpkı bizim gibi ligin alt sıralarından uzaklaşma mücadelesi veriyor. İki takım açısından da zor bir karşılaşma olacak. Ama kazanmak için sahaya çıkacağız. Kazanamıyorsak en az 1 puanla zorlu deplasmandan dönmek istiyoruz. Güngörenspor karşılaşmasını kazandıktan sonra oynayacağımız iki maçtan minimum dört puan almayı hedefliyoruz.

Eğer bu puanları çıkartabilirsek ligde kalma yolunda önemli bir adım atmış olacağız. Artık futbolcularımız da işin bilincinde. Kaliteli bir takımımız var. Bu takım ligde kalacak. Bu ligde yarışın da son ana kadar devam edeceğini sanıyorum."

VALİ ŞAHİN, BAŞKAN BOZBAĞ'I ZİYARET ETTİ

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, dün oynanan maçın ardından baygınlık geçirdikten sonra hastanaye kaldırılan ve tedavisinin ardından evinde istirahata çekilen Giresunspor kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ'ı ziyaret etti. V Ali Şahin, Bozbağ'a acil şifalar diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor