U20'de skandal iddia!

Ülkemizde düzenlenen FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası’nda yarı finale kadar yükselen Irak ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. Önceki akşam yarı finalde Uruguay’a penaltı atışlarında elenen Irak’ın kalecisi Mohammed Hameed’in gerçek yaşının 30 olduğu ö

U20'de skandal iddia!
Ülkemizde düzenlenen FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası’nda yarı finale kadar yükselen Irak ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. Önceki akşam yarı finalde Uruguay’a penaltı atışlarında elenen Irak’ın kalecisi Mohammed Hameed’in gerçek yaşının 30 olduğu öne sürüldü.
 
Resmi kayıtlarda doğum tarihi 24 Ocak 1993 olarak gözüken Hameed ile ilgili olarak Irak’a elenen Şili’deki El Mercurio bu iddiayı ortaya atmıştı. Ardından önceki gün de Arjantin’in La Nacion gazetesi kaleci Hameed’in yanı sıra forvet Mohanad Abdulraheem’in de yaşının yüksek olduğunu öne sürdü. Konuyla ilgili haberlerin sık sık yer almaya başlamasının ardından FIFA’nın Irak’la ilgili soruşturma açacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor