U20 Trabzon'da Antrenman yaptı

Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde Cumartesi günü oynanacak maça hazırlanan U20 Türkiye Milli Takımı yaptığı antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çalıştı. Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran U20

U20 Trabzon'da Antrenman yaptı
Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde Cumartesi günü oynanacak maça hazırlanan U20 Türkiye Milli Takımı yaptığı antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çalıştı. Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran U20 Türkiye Milli Takımı Kalecisi Muhammed Alperen Uysal, maçlarda ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını söyledi.
 
Uysal, “Trabzon’da bizi çok iyi karşıladılar hepsine teşekkür ediyoruz. Hava güzel, her şey güzel kampın çok dönemindeyiz. İnşallah burada geçireceğimiz 3-4 günün ardından Cumartesi günü maça iyi bir şekilde çıkacağız. Hazırlık maçında sonuç olarak kötüydü ama biz iyiydik. Yaklaşık 15 gündür kamptayız son dönemine geldik. İnşallah en iyi şekilde değerlendireceğiz. Trabzon’da ben bu kadar güzel bir şekilde karşılanmayı beklemiyordum. Elimizden geleni yapacağız” dedi.
 
U20 Türkiye Milli Takımı futbolcusu Hakan Çalhanoğlu ise, Trabzon’da çok iyi karşılandıklarını belirterek, “Bizi havalimanında karşılamaları çok güzeldi. Ben ilk defa böyle bir şey gördüm. Trabzon’da çok güzel bir şehir. Havası çok güzel. En iyi şekilde antrenmanları tamamlamak istiyoruz. Paraguay'a 1-0 yenildik. İyi oynadığımızı düşünüyorum çünkü biz aslında çok iyi bir takımız. Her zaman pas yapıp kaleyi göremedik ama önümüzdeki maçta fırsat olursa kaleyi bulacağız. Her zaman pas pas olmuyor. Bir ders aldık inşallah Cumartesi işi bir şekilde maça çıkacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor