U20 Medya başvuruları başladı

 Türkiye'de 21 Haziran-13 Temmuz 2013 tarihleri arasında Antalya, Bursa, Gaziantep, İstanbul, Kayseri, Rize ve Trabzon şehirlerinde düzenlenecek FIFA U20 Dünya Kupası'nın medya akreditasyon süreci bugün başladı.Medya mensuplarının 15 Mayıs'ta son bulacak

U20 Medya başvuruları başladı

 

Türkiye'de 21 Haziran-13 Temmuz 2013 tarihleri arasında Antalya, Bursa, Gaziantep, İstanbul, Kayseri, Rize ve Trabzon şehirlerinde düzenlenecek FIFA U20 Dünya Kupası'nın medya akreditasyon süreci bugün başladı.

Medya mensuplarının 15 Mayıs'ta son bulacak medya akreditasyonu başvuru sürecinde turnuvaya akredite olmak için yapması gerekenler ise şunlar:

1) FIFA Medya Kanalı üzerinden hesap oluşturma: Daha önceden FIFA Medya Kanalı'na üye olmamış medya mensupları, https://extranet.fifa.com/common/Self-Registration/Self-Registration-Welcome/?siteid=1 adresi üzerinden başvuru formunu doldurup, yeni kullanıcı kaydı yaptırabilirler.

Önemli Not: Bu adım sadece FIFA Medya Kanalı'na üye olmak içindir. FIFA Medya Kanalı'na üye olmuş kişi, FIFA U20 Dünya Kupası için medya akreditasyonu almış sayılmaz. Basın mensuplarının, FIFA Medya Kanalı'na üyelik başvurusu yaparken basın kartlarının bir kopyasını da başvuru formuna eklemeleri rica olunur.

2) Medya akreditasyon formunu doldurma: FIFA Medya Kanalı'na üyeliği FIFA tarafından kabul edilen medya mensupları, FIFA U20 Dünya Kupası'na akredite olabilirler. Medya akreditasyon başvurularının kabulünde başvuru önceliği sırası önem arz etmemektedir. Medya akreditasyon başvurularını yapan medya mensuplarına, turnuvaya akredite olup olamadıkları bilgisi akreditasyon başvuru süreci tamamlandıktan sonra iletilecektir.

 

Önemli Not: FIFA Medya Kanalı üzerinden yapılan medya akreditasyonu başvuruları sadece yazılı basın, foto muhabirleri ve yayıncı olmayan TV kuruluşları için geçerlidir. Turnuvanın yayıncı TV ve radyo kuruluşları için ayrı bir akreditasyon başvuru sistemi bulunmaktadır. Turnuvanın yayıncı kuruluşu olan TV ve radyo kanalları akreditasyon başvuruları için gerekli bilgileri  fifabroadcasterservicing@fifa.org adresine e-mail atarak alabilirler.

 

FIFA Medya Kanalı hakkında açıklama:

 

FIFA Medya Kanalı; FIFA, Yerel Organizasyon Komitesi ve medya arasındaki birincil iletişim kanalıdır. Medya mensupları, FIFA Medya Kanalı'na başvurduktan ve üyelikleri kabul edildikten sonra http://media.fifa.com  adresinden kanala giriş yapabilirler. Medya mensuplarının kendilerine ait şifreyle giriş yapabilecekleri kanalda FIFA'nın medya aktiviteleri ve  FIFA turnuvaları hakkında düzenli olarak bilgi akışı sağlanmaktadır. Herhangi bir FIFA organizasyonunun medya akreditasyon başvurusu, FIFA Medya Kanalı'nda ilgili şampiyona için hazırlanan akreditasyon formu üzerinden yapılmaktadır.

 

Medya Akreditasyonu için İletişim Bilgileri

 Medya Akreditasyonu için İletişim Bilgileri

 

FIFA Medya Departmanı, Zürih - Tel: +41-43 222 72 72 - E-Mail: media@fifa.org

Yerel Organizasyon Komitesi, İstanbul - Tel: +90 212 362 22 28 E-Mail: aydinguvenir@loc2013turkey.com

www.FIFA.com/turkey2013 - FIFA İletişim ve Halkla İlişkiler Departmanı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler