U20 Dünya Kupası Trabzon’a geliyor

 FIFA U20 Dünya Kupası Türkiye 2013 kapsamında, turnuvanın ulusal destekçilerinden Halkbank sponsorluğunda düzenlenecek "Kupa Turu" etkinlikleri başlıyor. Kupa, etkinlikler kapsamında turnuvaya ev sahipliği yapacak 7 şehri, 7 hafta sonu boyunca gezecek ve

U20 Dünya Kupası Trabzon’a geliyor

 

FIFA U20 Dünya Kupası Türkiye 2013 kapsamında, turnuvanın ulusal destekçilerinden Halkbank sponsorluğunda düzenlenecek "Kupa Turu" etkinlikleri başlıyor. Kupa, etkinlikler kapsamında turnuvaya ev sahipliği yapacak 7 şehri, 7 hafta sonu boyunca gezecek ve 11-12 Mayıs tarihlerinde Trabzon’da olacak.
 
FIFA U20 Dünya Kupası'nın yer aldığı Kupa TIR'ı, turnuva şehirlerinde 12.00-22.00 saatleri arasında açık olacak.
 
Futbolseverler, etkinlik süresince alana kurulacak mobil bilet gişesinden turnuvanın biletlerini de satın alabilecekler.
 
Tüm bu aktivitelerin yanı sıra Kupa TIR'ı alanına kurulacak olan Play-Station Köşesi, geçmişte bu turnuvada oynamış yıldızların gösterileceği büyük TV ekranı, dokunmatik ekran bilgi yarışması oyunu, imkansız şut, gol kafesi, kick-point ve fotoğraf çekimi gibi organizasyonlar sayesinde izleyiciler keyifli dakikalar yaşayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor