U20 Dünya Kupası için Trabzon Gün Sayıyor

Trabzon’da düzenlenecek FİFA U20 Dünya Kupası müsabakalarına geri sayım başladı.  Organizasyona 100 gün kala Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık açıklamalarda bulundu.              Daha önce 1. Karadeniz Oyunları ve  Avrupa Gençlik Olimpiyatlarına ev sahipl

U20 Dünya Kupası için Trabzon Gün Sayıyor

Trabzon’da düzenlenecek FİFA U20 Dünya Kupası müsabakalarına geri sayım başladı.  Organizasyona 100 gün kala Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık açıklamalarda bulundu.              

Daha önce 1. Karadeniz Oyunları ve  Avrupa Gençlik Olimpiyatlarına ev sahipliği yapmış ve bu iki organizasyondan başarılı bir şekilde çıkmış olan Trabzon, U20 Dünya Kupası Futbol organizasyonunda aynı başarıyı göstereceğini ifade eden Vali Kızılcık FİFA U20 Dünya kupası içinde  “Şehrimizin  heyecanla beklediği bu organizasyonun  başlamasına  100  gün kaldı. Gelecekte dünyanın en iyi futbolcularının çıkacağı bu yaş grubu organizasyonunun bir ayağının Trabzon’da olması şehrimiz adına gurur kaynağıdır.
 
Ülkemizde 100 gün sonra başlayacak FİFA U20 Dünya Kupasının bir ayağının Trabzon’da gerçekleşmesi sporu günlük yaşamın önemli bir parçası haline getiren hemşerilerimizi heyecanlandırmaktadır. Bu etkinlik aracığıyla Dünyanın yeni yıldızlarının ( yeni Messiler, Ronaldolar, Maradonalar) buradan  yükselecek olması Trabzon’un marka kent vizyonunu destekleyecektir.
 
FİFA’nın Dünya Kupasından sonra en önemli ikinci organizasyonu olan FİFA U20 Dünya Kupasına ev sahipliği yapmamız şehrimizin hem tanıtımını hem de futbolun bir adım daha yukarıya taşınmasını sağlayacaktır. Haydi bu şölene 100 gün sonra siz de ortak olun, gelin bu yetenekleri ilk siz görün” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler