T.Yalıspor derin bir ohh... çekti!

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta sahasında Kahramanmaraşspor'u 2-1 yenen Trabzon Yalıspor'un kulüp başkanı Engin Kara, bu galibiyet ile ligde biraz rahatladıklarını söyledi.Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Darıca Gençlerbirliği karşısında şa

T.Yalıspor derin bir ohh... çekti!

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta sahasında Kahramanmaraşspor'u 2-1 yenen Trabzon Yalıspor'un kulüp başkanı Engin Kara, bu galibiyet ile ligde biraz rahatladıklarını söyledi.

Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Darıca Gençlerbirliği karşısında şanssız bir yenilgi aldıklarından dolayı Kahramanmaraşspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıktıklarını belirterek, ''İlk yarı ve ikinci yarıda bulduğumuz gollerle rakibimizi yenerek çok önemli bir galibiyet aldık. Bu galibiyet ile alt sıralardan uzaklaşarak, ligde biraz rahatladık'' dedi.

Trabzon Yalıspor'un sahasında iyi oynadığını, deplasmanda ise istedikleri futbolu sergilemekte zorluk çektiklerini ifade eden Kara, ''Deplasmanda galip gelemiyoruz, deplasmandan da puanlarla dönmek zorundayız. Önümüzde deplasmanda yapacağımız Yeni İskenderunspor maçı var. Bu maçta galip gelerek, bu sezon ilk deplasman galibiyetimizi almak istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor