"Twitter"cı TS'liye tepki büyüyor!

 TRT Trabzon Bölge Müdürlüğü Spor Muhabiri ve spikeriGeçtiğimiz günlerde de Haber61 imtiyaz sahibi Tanju Akıncıoğlu da Tuncay Bekiroğlu’nun “Twitter” üzerinden yöneticilik yapmasına olan tepkisini kalemine almıştı. Bunun üzerine Yurduseven de Akıncıoğlu i

"Twitter"cı TS'liye tepki büyüyor!

 

TRT Trabzon Bölge Müdürlüğü Spor Muhabiri ve spikeriGeçtiğimiz günlerde de Haber61 imtiyaz sahibi Tanju Akıncıoğlu da Tuncay Bekiroğlu’nun “Twitter” üzerinden yöneticilik yapmasına olan tepkisini kalemine almıştı. Bunun üzerine Yurduseven de Akıncıoğlu ile hem fikir olduğu konuda bir yazı yazdı.

 

İşte Barış Yurduseven’in bugünkü yazısı;

Bizim meslekte sık sık şu cevapla karşılaşırız…
İkili bir röportajda bir konuğunuza bir soru sorarız, o bir cevap verir,
İkincisi de, “ ben de arkadaşımın söylediklerine katılıyorum” der…
Ve biz muhabirler de bu cevaptan hiiiç ama hiç hoşnut olmayız…
Ama bugün bende o hiç hoşnut olmadığım işi yapacağım ve diyeceğim ki…
Sevgili Tanju Akıncıoğlu’na aynen ve aynen katılıyorum, biraz da eklemeler yapacağım…
Tanju ağabeyin Haber 61’deki yazı günü benden önce olduğu için aslında bu şansı yada şanssızlığı yaşıyoruz.
Geçen hafta Twittwer’den abuk sabuk yazılar yazan ve bizim acemi muhabirleri heyecanlandırıp, çocukların duygularıyla ve o çocukların da daha sonra Trabzonspor taraftarlarının duygularıyla oynamasına sebep olan, ama asıl acemi çaylağın da kendisi olan, bu yönetici için, asıl o gün karar vermiştim yazmaya.
Duyduğumuza göre bu kadarla da yetinmiyor bu beyefendi, birde yaptığıyla övünüp, ha ha bakın basını nasıl aldattım modlarına giriyormuş.
Aslında bu beyefendiyi yazıp onu çok mu ciddiye almış oluyor ve hata mı yapmış oluyoruz, ona da tam emin olmadım ama, yazmazsak da diğer yöneticilere ayıp etmiş olacağız diye düşünüyorum ve bu düşüncem de ağır basıyor.
Evet diğer yöneticiler, hani şu kulüp personeli gibi çalışan, bazen başkanı taşırlar, bazen stadyumda yatar kalkarlar ki aman lige yetişsin, bazen de onları maçlardan önce ellerinde bilet yada misafir peşindedirler, aman protokolde bir sorun çıkmasın endişesindedirler.
Hani şu genç, asil yada yedek fark etmez, gerçek yöneticilerden bahsediyorum.
Mesela bu arkadaşları böyle çalışırken, koşarken, çabalarken gördüğüm mekanlarda, ben Twitter bombacısı ve adı da Tuncay olan bu yönetici arkadaşı hiç o mekanlarda göremedim.
Ama ben onu en son transferinde rol oynadığı Polonyalılar ve Mehmet Çakır’ın imza töreninde gördüm.
Bizim acemi muhabirlerin Antalya’da göklere çıkardığı bu Twitterci, 9 puan öndeyken rol oynadığı transferleriyle, ligin bitiminde de övünüyordur her halde.
Ama bizler adı Coşkun, Ömür, Mehmet gibi genç adamları her zaman bu kulübün bir neferi gibi çalışırken göreceğiz her halde.
Üstelik bu adamlar 5 yılı aşkındır bu kulüpteler ve ben onları da hiçbir zaman televizyonlarda, gazetelerde, twittwer de, facebook da bırakın hadlerini aşmayı, rastlamadık dahi.
Ha buradan da söyleyeyim, şimdi bu Twitterci arkadaş çıkıp, diğer yöneticilerle yakın olduğumu düşünebilir.
Peşinen söyleyeyim adını verdiğim ve övdüğüm yöneticilerin ikisiyle küsüm.
Ama eğer bizler gazeteci isek ve de profesyonel isek, duygularımızı işimize karıştırmayacağız, yani duygusal olmayacağız.
Tıpkı, Twitterci arkadaşa gelir gelmez bu payeleri veren, söz sahibi ve kulüpte yön belirleyici makam sahibi yöneticilerimiz gibi…
Öyle olmalı diye düşünüyorum ben, ya siz?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor