Twitter yüzünden tutuklandı...

 2012 Londra Olimpiyatları'nın düzenlendiği Londra'da bir ilginçlik daha yaşandı.Büyük Britanya'yı kule atlama disiplininde temsil eden Tom Daley'e mikro blog sitesi twitter üzerinden bir izleyici tarafından suçlama geldi.10 metre kule atlamadaki performa

Twitter yüzünden tutuklandı...

 

2012 Londra Olimpiyatları'nın düzenlendiği Londra'da bir ilginçlik daha yaşandı.

Büyük Britanya'yı kule atlama disiplininde temsil eden Tom Daley'e mikro blog sitesi twitter üzerinden bir izleyici tarafından suçlama geldi.

10 metre kule atlamadaki performansının ardından altın madalya kazanamayan Daley'e, geçen yıl kanserden ölen babası hakkında @Rileyy_69 isimli kullanıcıdan "Ölmüş babanın kemiklerini sızlatıyorsun" gibi ifadelere yer verdiği birkaç mesaj geldi.

Bu ifadelerin ardından polisler tarafından soruşturma başlatılan 17 yaşındaki genç sabahın erken saatlerinde gözaltına alındı.

Tom Daley'nin kendisine suçlamalar yönelten gence cevabı ise; "Elimden geleni yaptıktan sonra bu tip aptalca mesajlar almak üzücü" oldu.

Daha sonra özür dilediği belirtilen gencin şu an soruşturma kapsamında gözaltında olduğu kaydedildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler