Tv 8 muhabiri sordu Ali Koç bocaladı

1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe'de yarın başlayacak olan seçim maratonu hakkında bir basın toplantısı gerçekleştirdi.Ali Koç, Pazar günü yapılacak seçimde aday olmayacağını söylerken basın toplantısı boyunca şike yaptığı

Tv 8 muhabiri sordu Ali Koç bocaladı

1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe'de yarın başlayacak olan seçim maratonu hakkında bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Ali Koç, Pazar günü yapılacak seçimde aday olmayacağını söylerken basın toplantısı boyunca şike yaptığı tescilli Fenerbahçe dışında herkesi suçladı.  

TFF eski başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın yanı sıra UEFA ve CAS'ı suçlayan Koç, bir soru karşısında ise ne diyeceğini şaşırdı. 

Basın toplantısının soru cevap bölümünde daha önce kurgulanan sorulara cevap veren Ali Koç TV 8 muhabiri Ethem Aygün’ün sorduğu can alıcı bir soruya cevap veremedi

Soru karşısında bocalayan Koç anlamsız cümleler kurarken  her zamanki olayları saptırma yolunu tercih ederek hikaye anlatmayı sürdürdü. Koç'un soru karşısında anlamsız ve garip çümleler kurduğu gözden kaçmadı 

İşte o diyalog

TV 8 Muhabiri Ethem Aygün “ Sayın Koç UEFA’nın Fenerbahçe’ye ceza vermesi TFF’nin yanlış tutumlarıyla ilgili, sizin anlattığınız gibi yanlış davranışlarıyla yanlış tutumuyla oldu.  Yalnız UEFA değil  Türkiye Cumhuriyeti Mahkemeleri de Fenerbahçe’ye ceza verdi. Ayrıca Yöneticilere de ceza aldı. Bu konuya hiç değinmediniz. Burada da mı Türkiye Futbol Federasyonunun bir takım hataları oldu. 3 Temmuz polis dinlemeleriyle başladı bunla ilgili neler söyleyeceksiniz?

Ali KOÇ” Bunla ilgili başımızı belaya sokmadan nasıl söyleyeceğiz. Benim bu toplantıda bahsettiğim Spor hukuku süreçlerinin doğru dürüst uygulanmadan savunma hakkı verilmeden Futbol tarafında Fenerbahçe’nin hak etmediği bir muameleye maruz kalması. Diğer tarafta bana adli tarafını soruyorsunuz. Ben orda şunu söyleyebilirim.

Ben değil biz tüm arkadaşlar abandone olmuştuk. Sonra baktık ki bu böyle bir masumane olay değil. Bakın gizlilik ihlali yapıldı nasıl buna müsaade edildi. Nasıl basına yayın yasağı getirilmedi. Bu iki konunun ben tatmin olmadan cevabını almadan ben bu işe masum gözle bakamam. İddia edilen herşey doğru olsaydı ne Fenerbahçe, ne de ilgili işler hukuku muameliyat geçirirdi.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor