Tutuklu taraftarlar tahliye edildi!

Bursaspor ile Beşiktaş arasında geçen sezon oynanan maç öncesinde çıkan olayların ardından tutuklanan 28 taraftardan 15'i daha tahliye edildi.''Halkın bir kısmını, diğer bir kısmına karşı silahlandırarak birbirini öldürmeye tahrik'' ile ''halk arasında ko

Tutuklu taraftarlar tahliye edildi!

Bursaspor ile Beşiktaş arasında geçen sezon oynanan maç öncesinde çıkan olayların ardından tutuklanan 28 taraftardan 15'i daha tahliye edildi.

''Halkın bir kısmını, diğer bir kısmına karşı silahlandırarak birbirini öldürmeye tahrik'' ile ''halk arasında korku, panik yaratmak için tehdit'' suçlarından tutuklu bulunan 28 taraftardan 15'i daha Bursa 2. Ağır Ceza Mahkemesince tahliye edildi.

Olayla ilgili dün de 12 kişi tahliye edilmişti. Bu kişilerden birisinin ise başka bir suçtan tutuklu olduğu için salıverilmediği öğrenildi.

Tahliye edilen taraftarların aileleri ve arkadaşları, Bursa H Tipi Kapalı Cezaevi önüne gelerek Bursaspor bayrağı açtı. Tahliye olan taraftarlar, salıverilmelerinin ardından cezaevi önünde kendilerini bekleyen yakınları ile evlerine gitti.

Olayların ardından 42 taraftar gözaltına alınmış, 14'ü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, 28'i tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor