Türk'ün soyadı yanlış anlaşılınca

Deniz Naki, oldu mu Deniz "Nazi"!Taraftarlar Deniz Naki lehine tezahürat yaptı, gözlemci "Nazi" deniyor sandı! Kulüp önce cezalandırıldı ancak olayın aslı sonradan anlaşıldı.St. Pauli'nin itirazı haklı bulundu! Almanya Futbol Federasyonu, karşılaşmanın gö

Türk'ün soyadı yanlış anlaşılınca

Deniz Naki, oldu mu Deniz "Nazi"!

Taraftarlar Deniz Naki lehine tezahürat yaptı, gözlemci "Nazi" deniyor sandı! Kulüp önce cezalandırıldı ancak olayın aslı sonradan anlaşıldı.

St. Pauli'nin itirazı haklı bulundu! Almanya Futbol Federasyonu, karşılaşmanın gözlemcisinin raporu doğrultusunda Hansa Rostock maçında "Nazi" şeklinde tezahürat yaptığına hükmettiği St. Pauli kulübüne 20 bin avro para cezası vermişti.

Ancak kulüp, seyircilerin "Nazi" değil, Türk asıllı futbolcu Deniz Naki'ye tezahürat yaptığını kanıtladı. Bunun üzerine federasyon cezayı, 8000 avroya indirdi. Bunun sebebi olarak da, taraftarın bayrakları ve flamaları tribünde ateşe vermesi olarak gösterdi.

Hansa Rostock, Neo-Nazilerin tribünlerde etkin olduğu bir kulüp olarak biliniyor. İki yıl önce Deniz Naki, Rostock'a karşı attığı bir gol sonrası Neo-Nazilerin bulunduğu bir tribüne gidip boğaz kesme hareketi yapmış ve bunun üzerine üç maç ceza almıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor