Türk'ün gücünü gösterin!

Sizden mucizeyi başarmanızı beklemiyoruz, ama gerçekleşirse de tarihe adınızı kazımış olursunuz.. Bizim istediğimiz; ilk maçın kötü izlerini silecek, işte bu bizim takımımız diyeceğimiz mücadeleyi görmek.. Çıkın savaşın, yenilseniz de alkışı alın.Zagreb'd

Türk'ün gücünü gösterin!

Sizden mucizeyi başarmanızı beklemiyoruz, ama gerçekleşirse de tarihe adınızı kazımış olursunuz.. Bizim istediğimiz; ilk maçın kötü izlerini silecek, işte bu bizim takımımız diyeceğimiz mücadeleyi görmek.. Çıkın savaşın, yenilseniz de alkışı alın.

Zagreb'deki Maksimir Stadı'nda oynanacak ve saat 21.05'te başlayacak karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia yönetecek. Garcia'nın yardımcılıklarını Bertino Cunha Miranda ve Ricardo Jorge Ferraira Santos yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Manuel Jorge Neves Moreira De Sousa.

-4 farklı kazanması gerekiyor-

İstanbul'daki ilk maçı 3-0 kaybeden milli takımın, turu geçip Avrupa Şampiyonası finallerine kalabilmesi için 4 farklı veya gollü 3 farklı galibiyet alması gerekiyor.

Milli takımın 3-0 kazanması durumunda karşılaşma uzatmalara gidecek. Ay-yıldızlılar, 4-1, 5-2 gibi 3 farklı gollü galibiyetlerde veya 4 farklı galibiyetlerde adını Avrupa Şampiyonası finallerine yazdıracak. Aksi sonuçlarda ise turu geçen taraf Hırvatistan olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler