Türkmen öyle bir konuştu ki!

 "Sizin büyük takım olmanız, her konuda düdüğü sizin çalacağınız anlamına gelmez." Bu sözler Orduspor Başkanı Nedim Türkmen'e ait.  Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'le yaşadığı polemik ve Türk futbolunun içinde bulunduğu durumu değerlendiren Türkm

Türkmen öyle bir konuştu ki!

 

"Sizin büyük takım olmanız, her konuda düdüğü sizin çalacağınız anlamına gelmez." Bu sözler Orduspor Başkanı Nedim Türkmen'e ait. 

 

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'le yaşadığı polemik ve Türk futbolunun içinde bulunduğu durumu değerlendiren Türkmen çok konuşulacak ifadeler kullandı.

 

İşte Türkmen'in açıklamaları:


Anadolu kulüplerinin hiçbir söz hakkı yok bu ülkede. Bizler birer garnitür olarak kullanılıyoruz. Konu mankeni olarak görülüyoruz. Ancak benim Orduspor Kulübü olarak bu konuda söyleyecek çok sözüm var. Biz de Türk sporuna hizmet ediyoruz. Bizim de doğrularımız var. Bunları ifade etmemiz gerekiyor ve kendimizi ifade ediyoruz. Kendimizi ifade etmemiz farklı yorumlanıyor. Siz kimsiniz, size ne oluyor tepkisi alıyoruz. Bu ülkede sadeca dört takım yok. 126 takım var. Türk futbolundaki olumsuzluktan en çok biz etkileniyoruz. Dolayısıyla hakkımı savunmanın eleştirilecek yanı yok. Bu tür durumlara alışılmadığı için söylediklerimiz başka anlamlandırılıyor. Söylediğimiz her şey doğrudur. 26 Ocak'ta eksi puan ile bu işi çözelim dedik, çözülmedi. Hala süreç devam ediyor. O gün yapılsaydı süreç bitecekti. Bir konuda görüş açıklamak için birilerinden izin mi almamız gerekiyor? Türkiye alışacak. Nedim Türkmenlerin sayısı çoğalacak ve bu duruma alışılınacak. Sizin büyük takım olmanız, her konuda düdüğü sizin çalacağınız anlamına gelmez. Bizim mücadelemiz budur."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor