Türkler yabancılara karşı !

 Spor Toto Süper Lig'de normal sezonun ardından oynanacak Süper Final Şampiyonluk ve Avrupa Ligi gruplarında mücadele edecek 8 ekibin de başında Türk teknik direktörler yer alacak.Spor Toto Süper Lig'deki 18 takımdan sadece 2'si yabancı teknik direktörle

Türkler yabancılara karşı !

 

Spor Toto Süper Lig'de normal sezonun ardından oynanacak Süper Final Şampiyonluk ve Avrupa Ligi gruplarında mücadele edecek 8 ekibin de başında Türk teknik direktörler yer alacak.

Spor Toto Süper Lig'deki 18 takımdan sadece 2'si yabancı teknik direktörle normal sezonu tamamladı. Orduspor'da Hector Cuper, Kayserispor'da Şota Arveladze ligdeki yabancı teknik adamlar oldu. Bu iki teknik adamın ekipleri Süper Final gruplarına kalmayı başaramadı.

 

Şampiyonluk Grubu

Süper Final Şampiyonluk Grubu'ndaki ekiplerden Galatasaray'da Fatih Terim, Fenerbahçe'de Aykut Kocaman, Trabzonspor'da Şenol Güneş ve Beşiktaş'ta da Tayfur Havutçu Süper Final'de takımlarının başında yer alacak.

Bu 4 ekipten Beşiktaş, normal sezonda Portekizli Carlos Carvalhal ile mücadele etti. Ancak Süper Final maçları öncesi teknik direktör değişikliğine giden  siyah-beyazlı kulüpte, Carlos Carvalhal'in yerine Tayfur Havutçu getirildi. 

 

Avrupa Ligi Grubu

Diğer bir heyecanın yaşanacağı Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nda ise Eskişehirspor'da Ersun Yanal, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Arif Erdem, Sivasspor'da Rıza Çalımbay, Bursaspor'da ise Ertuğrul Sağlam teknik direktör olarak görev yapacak.

Bu ekiplerden Sivasspor ile Bursaspor sezon başından beri aynı teknik adamla yönetilirken, Eskişehirspor 2011-2012 sezonuna Michael Skibbe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise Abdullah Avcı yönetiminde başladıktan sonra teknik adam değişikliklerine gitmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor