Türkkan: Yıldırım serbest kalsın

MHP Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan ”Futbolda şike” iddialarına ilişkin dava kapsamında tutuklu olan ve rahatsızlığı nedeniyle hastanede bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti.Aziz Yıldırım’ın tedavi altında bulunduğu Şişli Etfa

Türkkan: Yıldırım serbest kalsın

MHP Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan ”Futbolda şike” iddialarına ilişkin dava kapsamında tutuklu olan ve rahatsızlığı nedeniyle hastanede bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti.

Aziz Yıldırım’ın tedavi altında bulunduğu Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gelen milletvekili Lütfü Türkkan. 

Hastaneden ayrılırken basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Türkkan, Aziz Yıldırım’ın doktorlarıyla görüştüğünü, Yıldırım’ın enzimlerinin bozulduğunu, şekerinin 400’lere kadar yükseldiğini öğrendiğini kaydetti.

Sağlık sorunlarına rağmen Yıldırım’ın moralinin yerinde olduğunu, sağlık nedenleriyle tahliye edilmek istemediğini belirten Türkkan, ”Aziz Yıldırım belirli bir yaş sınırını geçmiş ve ismi Türkiye’ye mal olmuş bir kişidir. Yaş sebebiyle, sağlık sebebiyle içeride tutuklu kalmasının olumsuz olacağını düşüyorum. Mahkeme heyetinin, hakimlerin, savcıların da bunu dikkate alarak hayırlı karar vereceğine inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor