Türkiye'yi Trabzonspor temsil edecek

Doğuş Otomotiv-Volkswagen Binek Araç tarafından, Türkiye’yi Volkswagen Junior Masters turnuvasında temsil edecek takımı belirlemek için düzenlenen Volkswagen Junior Masters Türkiye finalleri Trabzon’da yapıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’n

Türkiye'yi Trabzonspor temsil edecek

Doğuş Otomotiv-Volkswagen Binek Araç tarafından, Türkiye’yi Volkswagen Junior Masters turnuvasında temsil edecek takımı belirlemek için düzenlenen Volkswagen Junior Masters Türkiye finalleri Trabzon’da yapıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel Trabzon Yavuz Selim Stadı’nda oynanan dörtlü finale Trabzonspor, Samsunspor, Orduspor ve Çaykur Rizespor’un 14 yaş altı minik takımları katıldı.

Karadenizli seyircilerin coşkulu desteğiyle tam bir final havasında geçen maçlar 15’er dakikalık iki devreyle oynandı. Samsunspor ile Çaykur Rizespor karşılaşmasıyla başlayan turnuvanın ilk finalisti, Çaykur Rizespor’u 1-0 yenen Samsunspor oldu. İkinci karşılaşmada da Trabzonspor, Orduspor’u 6-0 gibi farklı bir skorla yenerek finale adını yazdırdı.

Hem taraftarın hem de oyuncuların meraklı bekleyişinin ardından sağanak yağmur altında başlayan final maçı kıran kırana geçti. Süper ligde mücadele eden ağabeylerini aratmayan hırsla mücadele eden iki takımın oyuncuları, Yavuz Selim Stadı’nı dolduran futbolseverlere keyifli bir futbol izlettirdi. Zorlu geçen finalde, gülen taraf, Samsunspor’u son dakikada atılan gol ile 1-0 yenen Trabzonspor oldu. Kupayı Doğuş Otomotiv-Volkswagen Binek Araçlar Temsilcisi Ebru Kantoğlu ve Doğuş Otomotiv Volkswagen Trabzon Yetkili satıcısı Bahadır Otomotiv’in temsilcisi Adnan Güleş ‘in elinden alan Trabzonspor minik takımı, Türkiye’yi 2012 UEFA Avrupa Kupası Finalleri’nin yapılacağı Polonya’daki Volkswagen Junior Masters Uluslar arası Futbol Turnuvası’nda temsil edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler