Türkiye'yi hakkıyla temsil ettik!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Bordo-mavili takımın, Türk futbolunun en önemli ekollerinden birisi olduğunu belirterek, "Türkiye'yi Avrupa'da hakkıyla temsil ettik" dedi.Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, geride kalan dönem içerisinde hem kulüp, he

Türkiye'yi hakkıyla temsil ettik!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Bordo-mavili takımın, Türk futbolunun en önemli ekollerinden birisi olduğunu belirterek, "Türkiye'yi Avrupa'da hakkıyla temsil ettik" dedi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, geride kalan dönem içerisinde hem kulüp, hem de takım olarak iyi işler başardıklarını söyledi.

Şener, kulüp dergisindeki yazısında, Trabzonspor'un Türk futbolunun en önemli ekollerinden birisi olduğunu belirterek, "Bugün çok sayıda eski sporcumuz çeşitli kulüplerde ve milli takımlar seviyesinde teknik adamlık görevlerini sürdürmektedir.

Sportif anlamda bakıldığında Türkiye'yi Avrupa'da hakkıyla temsil eden, ülkenin son dönemdeki en önde gelen kadrolarından birine sahibiz" dedi.

"GELİRLERİMİZ FAZLASIYLA ARTTI"
Son yıllarda ekonomik olarak da büyük bir atılım gerçekleştirdiklerini ifade eden Şener, "Gelirlerimiz fazlasıyla arttı. Tekrar adından bahsedilir bir kulüp olduk. Reklam gelirlerimiz yükseldi.

Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımız için daha da önemli kazanımlar elde ettik. Bundan şehir de büyük fayda gördü. Yönetim kurulu olarak taraftarlarımızın takımımızdan mahrum kalmaması için sezon başında belirlediğimiz bilet fiyatlarında indirime gittik.

Gelirlerimizi seyircimizden değil, reklam ve sponsorluk anlaşmalarıyla, lig ve Şampiyonlar Ligi getirileriyle artırmanın peşindeyiz" görüşlerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor