Türkiye'ye çifte şampiyonluk sevinci!

Bulgaristan'ın Burgaz kentinde düzenlenen 17 Yaş Altı Balkan Hentbol Şampiyonası'nda Türkiye, kızlar ve erkeklerde şampiyon olduTürkiye'nin yanı sıra Bulgaristan, Kosova ve Makedonya'nın mücadele ettiği şampiyonada Kız Milli Hentbol Takımı, oynadığı 3 maç

Türkiye'ye çifte şampiyonluk sevinci!

Bulgaristan'ın Burgaz kentinde düzenlenen 17 Yaş Altı Balkan Hentbol Şampiyonası'nda Türkiye, kızlar ve erkeklerde şampiyon oldu

Türkiye'nin yanı sıra Bulgaristan, Kosova ve Makedonya'nın mücadele ettiği şampiyonada Kız Milli Hentbol Takımı, oynadığı 3 maçı da kazanarak şampiyonluğa ulaştı. Erkek Milli Hentbol Takımı ise 2 galibiyet ve 1 yenilgiyle tamamladığı maçları sonrasında altın madalyanın sahibi oldu.

Türk Milli Takımı'ndan kızlarda kaleci Merve Durdu ile erkeklerde Mustafa Akdağ, gösterdikleri performans sonrasında turnuvanın en iyi oyuncuları seçildi.

Kız Milli Takım, şampiyonadaki ilk maçında Makedonya'yı 29-18, ikinci maçında Kosova'yı 51-19 ve üçüncü maçında da Bulgaristan'ı 29-18'lik sonuçlarla geçti.

Erkek Milli Takım ise ilk maçında Makedonya'ya 28-27 yenilmesinin ardından, ikinci maçında Kosova'yı 26-23, üçüncü maçında ise Bulgaristan'ı 32-27 yenmeyi başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor